Idealna lokalizacja
ul. Sielska 4A
10—802 Olsztyn
Polska
tatar wołowy z chilli / żelowane żółtko / szalotka / anchois / prażony słonecznik / marynowane grzyby shimey / grzanki czosnkowe
beef tartare with chilli / sous-vide egg yolk / shallot / anchovies / roasted sunflower seeds / marinated shimey mushrooms / garlic croutons
peperonata / grillowana foccacia / majones harrisa / szczypiorek / kolendra
peperonata / Harrisa mayonnaise / vhives / coriander / grilled foccacia
krewetki / chorizo / pomidorki koktajlowe / brandy de Jerez / wino / masło / natka pietruszki / grzanki czosnkowe
shrimps / chorizo / cherry tomatoes / brandy de Jerez / wine / butter / parsley / garlic bread
wędzony jesiotr od J.Parola / ser Bursztyn / sos voleute / świeże zioła
smoked sturgeon from J.Parol / Bursztyn cheese / voleute sauce / fresh herbs
panko / domowa leśna żurawina / gruszka w winie / karmelizowany słonecznik / grzanki czosnkowe
panko / homemade forest cranberries / pear in wine / caramelized sunflower seeds / garlic croutons
kołduny wołowe / marchewka / oliwa szczypiorkowa
beef dumplings / carrots / chive olive oil
wywar rybny / pomidory / warzywa korzeniowe / kawałki ryb / nać pietruszki
fish stock / tomatoes / root vegetables / pieces of fish / parsley leaves
marchew / batat / ryż / limonka / curry / chilli
carrot / sweet potato / rice / lime / curry / chilli
risotto z chorizo i szpinakiem / puree z selera / brokuł / oliwa szczypiorkowa / sałatka z ziół
risotto with chorizo and spinach / celery puree / chive olive oil / herb salad
filet z Pstrąga od regionalnego dostawcy (J. Parol z Kaborna) / ryż czarny / fasolka szparagowa / sos Veloute z ryb
trout fillet from a regional supplier (J. Parol from Kaborno) / black rice / green beans / fish Veloute sauce
makaron tagliatelle z owocami morza / krewetki / małże wenus / mule / pomidorki cherry / czosnek / wino / masło
tagliatelle pasta with seafood / shrimps / vongole / mussels / cherry tomatoes / garlic / wine / butter
puree truflowe / brokuł / konfiturowany boczniak mikołajkowy / chipsy z pietruszki / sos Porto Ruby
truffle puree / broccoli / confit king oyster mushroom / parsley chips / Port Ruby sauce
brioche / ser cheddar / bekon / sałata rzymska / ogórek kiszony / czerwona cebula / ketchup / domowe frytki
brioche / cheddar cheese / bacon / romaine lettuce / pickled cucumber / red onion / ketchup / mustard / fries
puree ziemniaczane / kapusta zasmażana (lub mizeria) / jajko / wędzona sól / kruszonka z szynki dojrzewającej
mashed potatoes / fried cabbage or cucumber salat / egg / smoked salt / crumble of long -matured ham
sałata rzymska / sos Anchois / ser Emilgrana / pomidory koktajlowe / bekon / chrupiące grzanki
* z kurczakiem grillowanym - 38 pln
* z krewetkami w emulsji maślanej - 48 pln
romaine lettuce / Anchovy sauce / Emilgrana cheese / cherry tomatoes / bacon / crispy croutons
* with grilled chicken - 38 pln
with shrimps in butter emulsion - 48 pln
rissotto truflowe ze szpinakiem / sos kaparowy / chipsy z topinamburu
truffle rissotto with spinach / caper sauce / Jerusalem artichoke chips
krokiety ziemniaczane z serem Munchego i szynką Jamon / buraki glazurowane / domowa leśna żurawina / mus z jabłka Szara Reneta / sos Porto Ruby / oliwa szczypiorkowa
potato croquettes with Munchego cheese and Jamon ham / glazed beetroots / homemade forest cranberries / Szara Remeta apple mousse / Port Ruby sauce / chive olive oil
Ul. Sielska 4A
10-802 Olsztyn
Polska
Tel. +48 89 522 05 00
Email. hotel@omegahotel.pl
By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.
OK, close