Hotel Omega, Olsztyn
cms.banner_img

St. Andrew's Day

Przyjazd 31 paź '25
Wyjazd 01 lis '25

Bal Andrzejkowy 2025

„Na świętego Andrzeja spełniają się marzenia."

Bal Andrzejkowy w Hotelu Omega – 29 listopada 2025

Zapraszamy na wyjątkowy Bal Andrzejkowy w Olsztynie, który odbędzie się w eleganckich wnętrzach Hotelu Omega. To niezapomniana noc pełna magii, muzyki i wyśmienitej kuchni, idealna dla wszystkich, którzy chcą spędzić Andrzejki w Olsztynie w wyjątkowej atmosferze.

W sobotę, 29 listopada, w godzinach 19:00–3:00, zapraszamy na prawdziwą zabawę andrzejkową z klasą. Wieczór poprowadzi niezawodny zespół Event Rulers, który zagwarantuje wspaniałą oprawę muzyczną i rozrywkę na najwyższym poziomie.

Na Gości czeka autorskie menu Szefa Kuchni Piotra Kowalczyka, bogate bufety ciepłe i zimne, wykwintny słodki stół oraz aromatyczny bufet kawowy. Do tego nielimitowany WINE & COCKTAIL OPEN BAR, który sprawi, że ten elegancki bal andrzejkowy nabierze wyjątkowego charakteru. W ramach open baru proponujemy Państwu nielimitowany serwis wina białego oraz czerwonego a także koktajli przygotowanych specjalnie na tę okazję.

Andrzejki od wieków są czasem wróżb i wspólnej zabawy – w Hotelu Omega tradycja spotka się z nowoczesną elegancją, tworząc wyjątkową atmosferę, której nie można przegapić. To idealna okazja, by rozpocząć zimowy sezon przyjęć i przeżyć magiczną noc andrzejkową w Olsztynie nad jeziorem Ukiel.

Cena: 349 zł / os.

 

Po szlonej nocy pełnej wrażeń możesz odpocząć w naszych pokojach hotelowych !

Pokój 2-osobowy cena 350 zł 

W cenie śniadanie, parking oraz przedłużenie doby do godziny 14:00

 

 

 

Menu - Bal Andrzejkowy 2025

Zupa serwowana

Krem z batata z chutneyem ze śliwki węgierki i olejem chilli.

Danie główne serwowane

Udo z kurczaka kukurydzianego z sosem musztardowym z estragonem, kluski szare, fasolka szparagowa.

Bufet dań gorących

Gulasz z kaczych polędwiczek z uszakiem bzowym, cebulą dymką, imbirem i sezamem.

Pieczeń z karkówki z sosem pieprzowym i zasmażaną kapustą.

Dorsz w szynce dojrzewającej z sosem ziołowym na kremowym szpinaku.

Pierogi szlachcice z ziemniakami, cebulą i boczkiem z okrasą.

Babka ziemniaczana z sosem grzybowym.

Ziemniaki pieczone ze szczypiorkiem i przyprwami.

Ryż smażony z warzywami i jajkiem.

Fasolka szparagowa z sezamem i chrupiącym chilli.

Warzywa grillowane w śródziemnomorskim stylu.

Flaczki kurpiowskie na mostku wołowym z pieczywem.

Rosół z trzech rodzajów mięs z makaronem domowym i lubczykiem.

 

Bufet zimnych przekąsek

Tatar wołowy z cebulą czerwoną, ogórkiem kiszonym, i marynowanymi borowikami.

Śledzie z suszonymi pomidorem i oliwkami,

Śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkiem,

Śledzie z solą wędzoną i pieczonymi burakami.

Wędzone ryby z Tradycyjnej Wędzarni Warmińskiej od J. Parola

Mięsa pieczone i wędzone, rolady i pasztety własnego wyrobu.

Sałatka z makaronowa z prażonym słonecznikiem, pomidorami koktajlowymi, grillowanym kurczakiem, rukolą i sosem pesto.

Sałata Cezar z grillowanymi krewetkami i bekonem, polskim serem Emilgrana i sosem anchois

Sałatka z kuskusem perłowym, brokułem jajkiem i sosem ranch.

Bufet kiszonek i marynat.

 

Słodki Bufet

Torcik lawendowy z gruszką

Tarta czekoladowa z malinami

Sernik baskijski z kremem pistacjowym

Szarotka ze słonym karmelem

Tarta cytrynowa z owocami

Tiramisu

Formularz kontaktowy

*Required fields

background
cms.image cms.image

Idealna lokalizacja

ul. Sielska 4A
10—802 Olsztyn
Polska

2 h
z Warszawy
1,5 h
z Trójmiasta
2 km
do centrum Olsztyna
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close